Friday, November 26

The time

dari saat ke minit dan berubah menjadi jam
dari hari ke minggu then bulan dan akhirnya bertukar tahun

people changed as time changed
tak kirelah bertukar ke arah kebaikan or sebaliknya
its depends kat diri kite ntok ploh mne y kite nak
but usually bile makin tue makin meningkat umur
kite berubah jadi matang dan dewasa
tapi sebaliknya pada aku

bile lah nak jadi dewasa
bile nak berpikiran matang
rakan rakan yang laen dah semakin maju
aku bile nak berubah

cakap senang cuba kau buat
dapat ke berubah sekelip mata
tape teruskan semangat dan berusaha ke arah yang di inginkan